Bibliografie

 Een bokaal met Gevoelens .

Tweede dichtbundel van Beritos. Onze Gedachten en Gevoelens beheersen ons Hele leven. Mannen en vrouwen Zijn erg verschillend wat Betreft Het uiten van Gevoelens. Vrouwen Hebben Daar Niet Zoveel Problemen mee, bij mannen zit het hiel anders. De Meeste mannen worstelen ingelogd Altijd met de macho in Zich. Ze denken DAT Het Een vorm van zwakte is wanneer je meer dan je praat Gevoelens van sterven Laat Zien. Met this Tweede dichtbundel toont Beritos aan DAT Het is beter van je Gevoelens Niet op te Kroppen van In een doosje te sluiten. Vroeg of Laat Kan Daar Niets meer bij en is this slecht for je Relatie en je ongeving.

Alledaagse krabbels ontmoette kriebels
Een dichtbundel is a Verzameling van belevenissen, Ervaringen en vooral Een bundeling van aandachtig Luisteren naar je medemensen. Veel Woorden heb je SOMS Niet Nodig OM geluk of verdriet naar Buiten te Brengen, Enkel de belangrijkste. Soms vergeten Mensen Waar ZE mee Bezig Zijn, dan Kan Een kaart gedicht Soelaas Brengen. Een gedicht Moet Niet aan Normen Voldoen, Maar Mensen Aan het denken Zetten, DIT is de mening van Beritos. 

Zonnevrouwen
Met Zonnevrouwen beschrijft Beritos in 25 onvoorstelbare verhalen Hoe het er aan toe Gaat in het leven. Vrouwen spelen Een Prominente rol in Bijna elanden verhaal. De Meeste mannen daarentegen, Gedragen Zich als macho’s. Niet DAT DIT Beritos gedrag veralgemeend, Maar wanneer je vrouwen Bezig hoort, weet je Genoeg. Zonnevrouwen is a leuk boek OM mee te Nemen op vakantie, de verhalen are Niet te lang en Stemmen tot nadenken. Daar Vele Mensen Niet meer toekomen tot bezinnen, onthaasten en dergelijke toestanden, Zullen ZE bij Het lezen van Één of this verhalen Wel eens stilstaan bij their Drukke leven. Natuurlijk Heeft Beritos alles voorzien van de nodige spanning, humor en erotiek. 

Donkere Kerkpaden
De naam van Het Dorp, de Mensen sterven ik beschrijf, are van alle Tijden. Het verhaal Kan Zich zowel in België als in Afspelen Een Ander land. Al Zou Het in Een van de derde-wereldlanden moeilijker Gaan, Daar Houdt mannen Zich Niet Bezig met onnozelheden. Van Iedereen Zal wel IETS van iemand Herkennen bij Het lezen of this roman. This omdat’ Het verhaal doorspekt is voldaan Gebeurtenissen sterven Mensen Zo Uniek maken. Veel Mensen denken DAT de Wereld Zich afspeelt in their dorp, rond Hun Eigen persoontje van de familie. Het typische Vlaamse kerktorengebeuren dat, ondanks Het Feit DAT de Mensheid de 21ste eeuw is binnengetreden, Nog steeds Een groep Mensen in Zijn greep Kan Houden. Dus wanneer je IETS van iemand Denkt te Herkennen, zit je er blij NAAST. Misschien Zou je dat wel Willen, Maar this Is Het Dagelijkse leven van Jan met de pet. Vlaanderen mag wel rijk are nl Daar mee pronken, de mentaliteit is nauwelijks veranderd. Ik hoefde Niet Veel te verzinnen of te fantaseren. Alleen maar alles overgrote te Leggen wat ik overal In mijn land zie en hoor. 

Pikant
Het leven is a aaneenschakeling van verhalen, Zo OOK DIT boek. In Negen verhalen NEEMT Beritos u mee in toestanden Waar Ieder van u Iets herkend, Misschien wel zichzelf. ZIJ sterven van erotiek Houden moeten Beslist Dit boek lezen, in Ieder verhaal zit Wat voor iedere lezer. Dit boek Kan niet zonder erotiek, Een mensenleven leven zit vol van sterven toestanden, van de mannen Moet pastoor are, en dan nog … 

Wraak
This is Het Vervolg op De witte kracht. De personages Zetten their Onderzoek en Praktijken verder. Moslim Mensen Komen Het verhaal binnengewandeld en vertellen hoe Moeilijk Het is te leven In een land Waar racisme Hoogtij viert. 

De Witte Kracht
Een man is doodziek en Moët Naar het hospitaal. Daar Wordt leukemie vastgesteld en Moët HIJ In een isoleerkamer. Wat de man Niet weet is leukemie Dat zijn er gekomen is deur toedoen van Een dokter. Zijn trouwste Vriend Gaat naar de Waarheid op zoek en Moët Een wereld van voodoo, Voyeurisme en seks trotseren.
De Jagers  Mieke en Paul are two Tieners sterven op school gepest Worden. Een tijdloos gegeven sterven, ondanks de Vele inspanningen van leerkrachten en Ouders, Zelden uit te roeien is. Paul en Mieke Vinden Elkaar en Trekken op avontuur willen in their dorp Gebeuren zeldzame Dingen sterven Het daglicht Niet Mogen Zien. This verhaal Kan Zich Ieder moment Gelijk Waar Herhalen.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.