Nieuw boek: Spook.

Nieuw boek ‘Spook’.
Gilbert Vangampelaere/Beritos heeft zijn elfde boek uitgegeven in eigen beheer. Het is een spannende thriller geworden: ‘Spook’.
Misdaad loont, zoveel is zeker en van gewoon werken, word je niet rijk. Ook omdat er een schrijnend gebrek is aan mensen en middelen van financiële onderzoeken naar de buit en het geld van criminelen, van zowel oplichters, cybercriminelen tot drugs- en mensenhandelaars.
Rechters zijn er ook schuldig aan. De strafuitspraken zijn meestal belachelijk. In veel gevallen laten ze de criminelen gewoon verder rondlopen. Slachtoffers en politie worden zo dagelijks belachelijk gemaakt. In sommige gevallen wordt de voorzitter van de rechtbank bedreigd of geïntimideerd door gangsterbendes. Dat België een paradijs is voor criminelen is algemeen geweten. Tijd voor politici om daar verandering in te brengen, maar die houden niet van veranderingen en dit weten criminelen ook.
Spook is de nickname van een genadeloze drugsdealer die de politie steeds te vlug af is. Hij ontziet niets of niemand om zijn territorium verder uit te breiden. Door een samenloop van verschillende moorden komt een onderzoeksrechter hem op het spoor. Alles begint met de eerste moord te Dentergem, met een onwaarschijnlijk einde.
Het boek telt 150 blz. vol met spannende verhalen die met elkaar verbonden zijn door één persoon: het Spook.
Het boek kan besteld worden via https://beritos.wordpress.com/bestellen/ en kost 20 euro. Ook bij: https://www.shopmybooks.com/BE/en/book/beritos-1/spook


Voor een gesigneerd exemplaar 20 euro storten op: BE55 4681 1328 4144 met vermelding Spook.

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.