Koester Kunst 2010

Els Pynoo tekent voor Koester Kunst

clip_image001

Paul Cannie, Dirk Bossouw, Gilbert Vangampelaere, Ronny Vanmaele en Els Pynoo (Riet Lauwers was niet aanwezig).

MARKEGEM – Koester Kunst, het kunstinitiatief voor het kinderkankerfonds Koester, kan dit jaar rekenen op de medewerking van Els Pynoo, zangeres van de Belgische band Vive La Fête.

Koester Kunst, een initiatief van Markegemnaar Gilbert Vangampelaere, is aan zijn zesde editie toe. Vangampelaere wist ook dit jaar weer een aantal kunstenaars ervan te overtuigen hun werk aan het grote publiek te tonen.
‘Net als vorig jaar kunnen we voor de expo gebruik maken van de oude kerk van Vichte. De opbrengst van de barverkoop gaat naar het kinderkankerfonds Koester van het UZ Gent, vandaar de naam van het initiatief Koester Kunst‘, verduidelijkt Vangampelaere.
De man kon voor deze editie een speciale gastkunstenares overtuigen. ‘Els Pynoo van de Belgische band Vive La Fête wil graag haar steentje bijdragen aan mijn project. Haar tekeningen zijn verbazend, betoverend mooi. Els had tien jaar lang geen tijd om te tekenen, maar haalde omwille van Koester Kunst haar talent opnieuw van onder het stof.’
De overige gastkunstenaars zijn Riet Lauwers met keramiek, Ronny Vanmaele met schilderwerken en keramiek, Paul Cannie met beelden en Dirk Bossouw met schilderwerken. Zelf is Vangampelaere op Koester Kunst present met zijn kleurrijke doeken en enkele van zijn installaties.
De expo Koester Kunst kun je gratis bezichtigen op 22, 23, 24, 29 en 30mei telkens van 14 tot 18uur. Er is ook een collectebus voor bezoekers die het project Koester extra willen steunen.
www.vangampelaere.be/koesterkunst/

© Ingrid Castelein

Over Gene Vangampelaere

Office 365 Expert / Microsoft Innovative Educator Expert
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.