Het vlees op je bord.

Rond de feestdagen komt er flink wat vlees op tafel. Individuele smaak bepaalt wat je het lekkerst vindt, maar mals moet het zeker zijn. Maar wat houdt dat in en hoe herken je malsheid? Lees hier voor meer uitleg.

 

Bron: kennislink.nl

 

Naamloos

Over Gene Vangampelaere

Office 365 Expert / Microsoft Innovative Educator Expert
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.